200 g kazas biezpiena
1 ola
1 ēd. k. cukurs
2 ēd.k. rīsu milti
2 ēd.k. mandeļu milti apviļāšanai
šķipsniņa vaniļas cukurs
1. Biezpienam pievieno olu, cukuru, kārtīgi sajauc.
2. Masai pievieno rīsu miltus, vaniļu, kārtīgi sajauc.
3. No masas izveido piecas līdzīga lieluma bumbiņas, kuras vēlāk saplacina aptuveni 1 cm biezumā.
4. Izveidotos plācenīšus viegli apviļā mandeļu miltos un liek cepties eļļā uz pannas.
5. Cep aptuveni 2-3 minūtes no katras puses. Gatavi plācenīši ir pufīgi un stingri.
Labu apetīti!
P.S. Kazas biezpiena vietā var izmantot arī parasto biezpienu. Cilvēkiem ar govs piena un kviešu miltu alerģiju šī ir laba alternatīva.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru